Actueel
Bij de Algemene Ledenvergadering van de VOM, 2 juli 2019

De Algemene Ledenvergadering van de VOM, gisteravond in Kloveniersdoelen, duurde ook iets langer dan verwacht. Daarom moesten de broers Antheunisse, die aansluitend een speciale ondernemersvariant van hun voorstelling ‘Huurders lief en leed’ zouden verzorgen, bijna een uur wachten op hun beurt.

Dat was natuurlijk niet voor niets. Het bestuur van de Vereniging Ondernemers Middelburg had veel te melden. De jaarcijfers werden gepresenteerd, en er werd gesproken over alle dingen die de VOM vorig jaar heeft gedaan, van de ontmoetingsdag in december tot de sponsoring van vele evenementen. Plannen voor komend jaar kwamen natuurlijk ook aan bod, zoals het in ere herstellen van sfeerverlichting, rond de feestdagen. Er werden ook twee nieuwe bestuursleden verwelkomd: Michelle Bartlett van Brasserie Eiggenwijzz en Judith de Vries van JA tassen.

De Wet van Hofstadter: ‘Alles duurt langer dan je denkt, zelfs als je rekening houdt met de Wet van Hofstadter’.

Cees Verhage sloot de vergadering af. Hij had veel te vertellen over het ondernemerslokaal op het Zusterplein en over alle ontwikkelingen rondom de fietsenstalling en openbare toiletten op die locatie. Daar komen we binnenkort nog op terug.

Door de uitloop moesten de gebroeders hun verhaal ook nog eens een beetje inkorten, maar gelukkig kwamen ze nog wel toe aan een flink deel van die verzameling markante Middelburgers waarover ze zo goed kunnen vertellen. Klinkende namen als Henk Cosijn, Gijs van Vlier, en Frans de Priester. Heerlijk!