Actueel
Nieuwsbrief Maart 2022

 

Wilfred Vreeke 1968-2022

Op 15 maart jl. is onze collega-ondernemer Wilfred Vreeke overleden.Wilfred was mede eigenaar van de BD store waar velen van ons hem van kennen.

Wij weten niet beter dan dat Wilfred met de BD-store lid is van onze vereniging. Hij is in onze herinnering nou niet de man die op de voorgrond aanwezig was, maar hij was er vaak wel. Wanneer wij hem nodig hadden was hij bereid je altijd te helpen, daar kon je op rekenen. Wilfred was ook altijd in voor een praatje of een dolletje als we hem tegenkwamen.

Het gemis is zeer groot voor iedereen, uit alle berichten hebben wij kunnen lezen hoe Wilfred zich heeft ingezet voor kinderen op de Molukken met zijn Rit&Rock voor de Molukken. Kinderen die hij wilde helpen met het voorzien van nieuw lesmateriaal en hulp bieden bij het opknappen van het schoolgebouw. Daarnaast ondersteunde hij d.m.v. de stichting kinderen die niet voldoende middelen hebben om schoenen en/of rugzak te kunnen aanschaffen.

Wilfred, misschien dan niet op de voorgrond tredend, maar een man met het hart op de juiste plaats, die wat over heeft voor zijn naaste, dat oppakte en ervoor zorgde dat dit op de juiste plek terecht kwam.
Wij hebben ons medeleven betuigd door middel van bloemen te leggen bij BD-store.

Wij zullen Wilfred als collega zeker gaan missen en hopen dat iedereen die hem liefhad de kracht krijgt om dit verlies te verwerken en dat het verdriet uiteindelijk plaats mag maken aan de warme herinneringen van deze prachtige man.

Middelburg, 28 maart 2022

Beste leden van de VOM,

Sinds de samenleving weer vrijelijk kan bewegen zonder beperkingen is de sfeer en drukte in de stad aardig toegenomen. Het is gezellig en wat hebben we geluk met dit mooie droge weer. Laten we hopen dat de komende periode dit aanhoud en het toerisme ook weer volop op stoom komt. Het eerste cruiseschip lag deze week al aan de kade. Een voorzichtige mooie start dus.
VAN DE BESTUURSTAFEL

De gemeenteraadsverkiezingen liggen inmiddels achter ons en de grote vraag lijkt nu: “Wat gaat deze grote ommezwaai de binnenstad ons brengen” De gesprekken die wij hebben gevoerd geven genoeg aanknopingspunten vanuit het meerjarenperspectief om positief te kijken naar het beoogde nieuwe college.

De gemeente is een campagne gestart ons overleg met ons in de trend van de campagne van vorig jaar die de VOM afgelopen jaar heeft gevoerd. Dit jaar met het moto: #WIJZIJNOPEN. Wellicht hebben jullie al een paar filmpjes gezien. Er volgen er nog ongeveer tien.

De hoeveelheid bezorgdiensten die op dit moment de hele dag de stad doorkruizen en die de aanvoerwegen bezet houden heeft onze volle aandacht. Dit samen met fietsen en auto’s in het wandelgebied zijn meer regel dan uitzondering. Een vrijheid die de afgelopen twee jaar is ontstaan. Nu het weer drukker is in de stad willen we daar weer vanaf af.

De werkzaamheden op de Langeviele komen in een afrondende fase. Het is ons beloofd dat de ze klaar zijn voor de Pasen.

De ruimere terrassen die in de Covid periode toegestaan waren worden op een groot aantal plaatsen gecontinueerd. Het komt de sfeer in de stad ten goede en de gasten waarderen de extra ruimte des te meer.

INLEVERMOMENT MUNTEN:

Op 5 april 2022 is er weer een mogelijkheid om in het ondernemerslokaal munten in te leveren. Van 9-11 uur zitten we weer voor jullie klaar om de munten in ontvangst te nemen.
Hoe moet u inleveren:

  • Tel de munten zorgvuldig per soort
  • Verpak ze apart en dus per soort!
  • Niet aan elkaar d.m.v. plakband
  • Vul het telformulier DIGITAAL in om fouten te voorkomen.
  • Geen oude formulieren gebruiken
DOWNLOAD HIER HET FORMULIER!
Hierna volgt nog één moment om de munten in te leveren en dat is op 3 mei 2022
NIEUWE LEDEN:

De afgelopen tijd hebben we een aantal leden mogen toevoegen aan het ledenbestand. Wij heten de volgende bedrijven van harte welkom:
– Café Le Penseur
– Café Cliché
– Bijts en Barres
– Beaux

Wij nodigen deze nieuwe leden en uiteraard ook alle bestaande leden uit zaken met ons te delen waar wij bij van dienst kunnen zijn.

HERHALINGSCURSUS BHV

Op 25 april 2022 organiseert Michelle weer een herhalingscursus voor de BHV. Het verplichte onderdeel elke 2 jaar. Voor deze dag zijn nog een aantal plaatsen vrij. Geef je zo snel mogelijk op via Michelle van Eiggenwijzz. Stuur een mail naar: michellevom@zeelandnet.nl Kosten € 150,- per persoon (Ex BTW)

Reageer snel want VOL = VOL

Bedrijfs-APK voor ondernemers

Eigenlijk best vreemd dat we de auto ieder jaar naar de garage brengen voor een APK, maar geen jaarlijkse check door experts inplannen als het gaat om onze onderneming. Wil jij weten hoe jouw bedrijf ervoor staat? Doe de online bedrijfs-APK voor ondernemers! (klik op de image voor meer informatie)

Met vriendelijke groet,

Michelle Bartlett, Judith Bijl, Bert Gunter en Peter Blom
Bestuur Vereniging Ondernemers Middelburg

Het bestuur van de VOM zoals dit jaar voor jullie beschikbaar is.
Voorzitter:
Peter Blom
TEL: 06-2478 1419
Email: voorzitter@ondernemersmiddelburg.nlPenningmeester:
Bert Gunter
email: penningmeester@ondernemersmiddelburg.nlBestuursleden:
Michelle Bartlett
Judith Bijl

email: info@ondernemersmiddelburg.nl

Secretaris:
VACATURE:
TEL: 06-2822 3199
Email: secretaris@ondernemersmiddelburg.nl

Facebook
Twitter
Website
U ontvangt deze e-mail omdat u lid bent van
de Vereniging Ondernemers Middelburg en/of ondernemer bent in Middelburg
WIlt u deze e-mail niet meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit.
.

 

This email was sent to peter.p.blom@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vereniging Ondernemers Middelburg · Langeviele 49 · Middelburg, Zeeland 4331 LR · NetherlandsEmail Marketing Powered by Mailchimp