Actueel
Nieuwsbrief maart 2023

Beste leden,

Het voorjaar komt er weer aan, alle munten zijn ingeleverd en we hopen dat jullie allemaal tevreden zijn over de muntenactie!
We hebben twee jaar lang geen organisatiekosten berekend vanwege Corona. Volgend jaar zijn we helaas genoodzaakt om dit opnieuw in te voeren. We doen dit omdat de muntenactie veel werk met zich mee brengt en daarom hebben we besloten om deze werkzaamheden volgend jaar uit te besteden. Later in het jaar zullen we weer informatie verstrekken over de komende muntenactie.

Evenementenadviesraad
Zoals jullie allemaal weten heeft de VOM een evenementenadviesraad. Deze club adviseert en toetst de diverse evenementen die in Middelburg plaats vinden. Dit zijn bestaande evenementen maar het kunnen ook nieuwe evenementen zijn. We zijn voor transparantie binnen de VOM en we willen graag roulatie binnen de evenementenadviesraad. We zijn op zoek naar nieuwe personen voor deze club. Ben je geïnteresseerd om in deze club mee te denken mail dan naar: secretaris@ondernemersmiddelburg.nl.

Winterstad 2.0
Er is een nieuwe werkgroep Winterstad 2.0 ontstaan met diverse retail en horeca ondernemers. . Het doel van deze werkgroep is om winterstad meer stadsbreed aan te kleden en duidelijker zichtbaar te zijn. Zodra er meer informatie bekend wordt over Winterstad 2.0 zullen we jullie informeren!

Het bestuur van de VOM zoals dit jaar voor jullie beschikbaar is:

Voorzitter:
Michelle Bartlett
TEL: 06-39234010
Email: voorzitter@ondernemersmiddelburg.nl

Secretaris:
Carolien Sanders
TEL: 06-2822 3199
Email: secretaris@ondernemersmiddelburg.nl

Penningmeester:
Eric Minet
email: penningmeester@ondernemersmiddelburg.nl

Bestuursleden:
Bert Gunter
Monique Kochanowski
Peter van de Meent
Peter Oosterhout
email: secretaris@ondernemersmiddelburg.nl