Actueel
Stadsacquisiteur Cees Verhage neemt afscheid van VOM en Gemeente Middelburg
Cees Verhage Zusterplein Ondernemerslokaal

Hij had het vorig jaar al eens een keer aangekondigd, maar toch keken we er van op vanmiddag. Cees Verhage gaat, na bijna vijf jaar, stoppen met zijn werkzaamheden voor de VOM en de Gemeente Middelburg.

Cees Verhage kent ongelooflijk veel mensen op Walcheren, en veel mensen kennen hem. Toch zullen de mensen die hem niet kennen ook lang niet allemaal weten wat Cees allemaal deed. Je zag hem weliswaar overal, maar in zijn rol als stadsaquisiteur verrichte hij ook veel werk achter de schermen. Hij hield zich onder meer bezig met de bestrijding van de winkelleegstand in Middelburg, allerlei samenwerkingsverbanden en met het opzetten en uitbouwen van het ondernemerslokaal en het Service Centrum Zusterplein.

Achter de schermen wordt hard gewerkt

Maar nu stopt hij dus. Op LinkedIn schrijft Cees onder meer:

“En dan begin 2020 krijgen we te maken met corona. Wat dit voor de stad gaat betekenen is nu nog niet goed te overzien. Wat ik wel weet is dat de stad ook na de periode met corona weer een bruisende, gastvrije stad zal zijn waar het goed wonen, recreëren, ondernemen en werken is. Ook tijd voor vernieuwing.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan plannen om dit laatste te realiseren. Voor mij het juiste moment om ruimte te maken om anderen de kans te geven hieraan richting te geven. Ik wil iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken. Ga ik dan achter de geraniums zitten? Nee, eerst tijd om te herstellen van mijn gezondheidsproblemen. Daarna zal ik zeker weer aan de slag gaan in welke rol dan ook en kom ik jullie vast weer tegen. Op naar Cees 2.0.”

Achter de schermen wordt hard gewerkt

Dat we hem in de toekomst nog vaak zullen tegenkomen weten we bijna wel zeker. Hij doet nog allerlei andere dingen die hebben te maken met Middelburg en de rest van Zeeland. Maar voor nu bedanken we hém ook voor al zijn werk, zowel voor als achter de schermen!

Ook tijd voor vernieuwing.

Dank je wel Cees!