Wij Zijn De Stad

Wij Zijn De Stad

Wij zijn De Stad is een podium voor mooie verhalen, foto’s, interviews en opinie over de binnenstad van Middelburg. Voor bewustwording om lokaal je inkopen te doen en je eigen vertrouwde winkeliers te steunen. In een tijd dat binnensteden en retail verder onder druk komt te staan dragen wij met ondernemers en consumenten uit dat WIJ de stad zijn. Op sociaal, economisch en cultureel gebied. Daar dragen we met z’n allen¬†zorg voor!

We geven de ondernemer een gezicht
Door middel van interviews, storytelling, leuke foto’s en nieuwtjes willen de band tussen de lokale consument en winkelier/horeca-ondernemer versterken. Sympathiek en origineel. Niet gericht op aanbiedingen, maar op de passie voor de binnenstad. We vragen u foto’s en teksten met ons te delen, maar kunnen ook zomaar bij u binnen lopen voor een gesprekje of een item!

 

Edwin Mijnsbergen – Wij zijn De Stad


Culturele festivals dankzij ondernemers
Wij zijn De Stad benadrukt het sociale en culturele belang van een levendige binnenstad. Het geeft de credits aan de lokale organisatoren van (culturele) festivals zoals de Stadsfeesten Middelburg, Nacht van de Nacht, de Mosselfeesten Middelburg en City of Dance. Stuk voor stuk eigen ondernemers die veel tijd, werk en geld investeren in de beleving van onze binnenstad. En niet te vergeten de vele ondernemers die festivals, sportverenigingen en culturele instellingen sponsoren. Goud waard!

Discussieer mee!
We zijn ook een community die vragen stelt en ruimte biedt voor discussie.¬†Wij zijn benieuwd naar uw verhaal! Wees welkom om uw verhalen, foto’s en meningen met ons te delen. Laat zien hoe mooi onze stad is, geef nieuws door en maak gebruik van het podium om uw mening te geven. Tips? Mail gerust naar wijzijndestad@gmail.com!

Redactie en andere kanalen
Wij zijn De Stad wordt beheerd door Edwin Mijnsbergen, in samenwerking met de VOM. En hopelijk versterkt door u! Behalve op wijzijndestad.com zijn de bijdragen van Edwin, al dan niet deels, ook te vinden op onder meer Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Middelburgers kunnen ook zelf bijdragen posten, via de Facebookgroep van Wij zijn De Stad.